Halftone Academy

Halftone Academy er kurser i it- og informationssikkerhed målrettet medarbejdere og ledelse. Fordi et højt vidensniveau minimerer risikoen for kostbare brud på it-sikkerheden.

Uddannelse og træning i it-sikkerhed betaler sig

Hvorfor uddannelse og træning i informationssikkerhed?

It-kriminalitet er en hastigt voksende 'industri'. I dele af verden er det endda en betydelig indkomstkilde for hele samfund og en levevej for mange mennesker. Kriminaliteten bliver mere og mere avanceret og det bliver nemmere, at udføre it-kriminalitet ved at købe sig til værktøjer og services på internettet.

Avancerede software- og hardwareløsninger fanger mange forsøg på it-kriminalitet, men de mangler den menneskelige faktor. De kan ikke skelne mellem normal kommunikation og en it-kriminel med ondsindede intentioner, som forsøger at narre os til at udføre en handling.

Halftone Academy kurserne giver grundlæggende viden om informationssikkerhed, så det bliver nemmere at forstå begreber, faresignaler, trusler og hvordan vi håndterer dem.

Hvilke emner dækker kurset?

Halftone Academy dækker den grundlæggende forståelse for it-sikkerhed – på arbejde og privat. Kurset omhandler alle aktuelle emner; phishing mails, ransomware, social engineering, passwords, sikkerhed på mobiltelefoner og tablets, falske hotspots, falske webshops, sociale medier osv. Halftone Academy er altid opdateret med nyeste viden og ’trends’ indenfor it-kriminalitet.

Og vigtigst af alt; Halftone Academy er målrettet medarbejdere og ledelse og er derfor forståeligt - uden at gå på kompromis med det faglige indhold.

Halftone træningsforløb

Academy kurserne sammensættes altid som et forløb, som passer til den enkelte virksomhed. Det kan være træning af medarbejdere, økonomiafdeling og til sidst ledelsen – eller omvendt.

Kurserne starter med en ’real-life test’, som udføres 1-2 uger før afholdelse. For medarbejdere er det en phishing test og for ledelsen, kan det være CEO fraud eller social engineering. Resultaterne fra de udførte tests benyttes i træningen, og gør kurset mere nærværende og relevant.

Academy kursus til økonomiafdelingen består af 2 lektioner af 45 minutters varighed med en afsluttende prøve. Efter kurset modtager alle et diplom, som bevis på deres nyerhvervede viden.

Halftone Academy kurus til ledelsen tager 2 timer og består af en briefing om it-sikkerhed og generel træning.

Halftone Academy kurserne kan tilpasses til virksomhedens behov, hvis dette ønskes.

Hvorfor Halftone?

I Halftone er vi specialister i undervisning og træning i informationssikkerhed. Langt de fleste danskere bruger it i hverdagen, som et værktøj på arbejde og privat, men de færreste er it-eksperter. Derfor er vores kurser, online træning og kommunikation, udarbejdet så det kan forstås af alle. Vi gør informationssikkerhed konkret, nærværende og personligt. 

Vores undervisere

Vores undervisere er specialister i it-sikkerhed og har alle en baggrund indenfor undervisning. Vi lægger især vægt på, at de kan formidle et budskab til alle typer medarbejdere – også dem med minimal viden om it.

Alle deltagere på Halftone Academy modtager 'Den lille bog om informationssikkerhed' - med gode råd om it-sikkerhed på arbejdet og hjemme.

Halftone Academy kurser

15 deltagere

To lektioner á 45 minutter

Dialogbaseret

Diplom ved gennemførsel

Academy kursus til medarbejdere

Om kurset

Academy til medarbejdere er et intensivt kursus i it-sikkerhed. Alle kan deltage, og med kurset deltagerne blive klædt på til at modstå forsøg på it-kriminalitet. Kurset består af 2 lektioner af 45 minutters varighed med en afsluttende prøve.

15 deltagere på hvert hold

På hvert kursus/hold anbefaler vi maksimalt 15 deltagere, så der vi være mulighed for, at alle kan stille spørgsmål og få dem besvaret under træningen.

Dialogbaseret undervisning

Vores undervisning er dialogbaseret, og vi bruger en hel række eksempler fra den virkelige verden. Vi viser bl.a. phishing mails, CEO fraud, falske hotspots og falske webbutikker. Herudover benytter vi små videofilm, som vi selv har udviklet. Alt sammen noget, der skaber opmærksomhed hos medarbejderne.

Diplom til hver medarbejder

Efter træningen vil medarbejderne have en grundlæggende viden om it-sikkerhed, som de både kan benytte på arbejdspladsen og privat. De modtager alle et diplom, som bevis på deres nyerhvervede viden.

5 deltagere

To lektioner á 45 minutter

Dialogbaseret

Diplom ved gennemførsel

Academy kursus til økonomiafdelingen

Baggrund

It-kriminalitet rettet mod økonomiafdelingen i virksomheder er i kraftig vækst. Siden juni 2016 er antallet af anmeldelser om direktørsvindel (CEO fraud) vokset fra 2 til mere end 10 om ugen. I mange tilfælde kan svindlen resultere i tab i millionklassen, og derfor skal økonomiafdelingen trænes, så de kan modstå de it-kriminelle.

Intensivt kursus i lukket forum

Vi tilbyder et intensivt kursus i it-sikkerhed, som er rettet imod økonomiafdelingen i virksomheden. Kurset afholdes i et lukket forum, hvor medarbejdere, som arbejder med fortrolige informationer som løn, pengetransaktioner og økonomidata, bliver trænet i it-sikkerhed med fokus på økonomisk kriminalitet.

Samarbejde med Politiet

Vi samarbejder med Politiets afdeling for særlig økonomisk kriminalitet (SØIK) og er altid opdaterede med nyeste viden og ’trends’ indenfor økonomisk kriminalitet.

Alle i økonomiafdelingen kan deltage

Alle økonomimedarbejdere kan deltage i kurset – høj som lav –, og med kurset vil deltagerne blive klædt på til at modstå forsøg på it-kriminalitet. Kurset består af 2 lektioner af 45 minutters varighed med en afsluttende prøve. Efter kurset modtager alle et diplom, som bevis på deres nyerhvervede viden.

It-sikkerhedsbriefing i lukket forum

To timers varighed

Academy kursus til ledelsen

Baggrund

Ledelsen er et oplagt mål for it-kriminelle. De bliver ramt af Industrispionage, CEO fraud (direktørsvindel) og andre former for databedrageri og svindel. Academy for ledere briefer ledelsen om it-kriminalitet med efterfølgende træning i it-sikkerhed.

Træning i lukket forum

Ledelsen har behov for separat it-sikkerhedstræning i et lukket forum, hvor kun ledelsen deltager. Her vil der være mulighed for at debattere medarbejdersikkerhed og emner, som kun er relateret til virksomhedsledere.

Statistik fra medarbejdertræningen

Ledelsestræning bør afholdes efter medarbejdertræning. Det giver os mulighed for at fremlægge statistik fra medarbejdertræningen og give ledelsen et generelt billede af it-sikkerheden i virksomheden.

Det tager kun 2 timer

Ledelsestræningen tager 2 timer og består af en briefing om it-sikkerhed og generel træning. Vi informer bl.a. om, hvorfor en leder er et foretrukket mål for it-kriminelle, og hvordan man beskytter sig mod industrispionage, CEO fraud, hacking og falske access points i lufthavne og hoteller.