Online Awareness træning

Med Online Awareness træning er det nemt at komme i gang med at træne medarbejderne i it-sikkerhed. Træningen forgår i vores online portal og er lærerig, let forståelig og har samtidig et højt fagligt niveau.

Online portalen markedsføres og sælges af Digicure Deloitte.

Træning af medarbejderne er med til at beskytte virksomheden mod cyber kriminalitet

Medarbejdertræning på en ny måde

Danske virksomheder er under konstant angreb fra it-kriminelle. Phishing mails, ransomware og direktørsvindel (CEO fraud) er blevet en del af vores hverdag og noget, vi er nødsaget til at forholde os til. Derfor skal medarbejderne uddannes, informeres og lære de forholdsvis simple regler, som kan minimere risikoen for kompromittering af virksomhedens it-systemer.

Simpelt

Online awareness træningen har ingen PowerPoint slides og lange komplicerede spørgeskemaer - men en intuitiv e-learning portal med videoer og tests hvor alle kan være med. Træningen er delt op i små bidder med videoer af 2-3 minutters varighed, og en efterfølgende test, så medarbejderne kan træne når det passer ind i deres program - på computeren via deres smartphone eller på en tablet.

Effektiv e-learning

Vores awareness program er effektiv medarbejdertræning, der gør det enkelt og ligetil at lære om it-sikkerhed på en spændende måde. Træningen består af en e-learning portal og en række materialer i form af en Pixi-bog om it-sikkerhed, plakater, stickers og meget andet. Hvilke materialer, der er behov for, planlægges inden start.

Det handler om motivation

Når medarbejderne har gennemført træningen, får de et diplom. Det dokumenterer deres nyerhvervede viden om it-sikkerhed. Herudover kan de også bruge det, de lærer i træningen, privat. Det skaber motivation og opmærksomhed.

Digicure Deloitte Cyber Awareness Training

Vores partner på online portalen er Deloitte, som markedsfører den under navnet 'Digicure Deloitte Cyber Awareness Training'. Se mere på deloitte.dk

Sprogmuligheder: Dansk · Engelsk · Finsk · Grønlandsk · Norsk · Svensk · Tysk

Hvad dækker træningen?

Trusselsbilledet for it-sikkerhed ændrer sig konstant. Derfor tilpasser vi løbende vores vores awareness program med nye træningsvideoer og tests, så medarbejderne holdes opdateret. Herunder er et udpluk af emner, som dækkes.

Direktørsvindel (CEO fraud)

Lær hvordan direktørsvindel foregår, og hvordan du gennemskuer svindlen.

Når du rejser

Lær hvorfor man er mere sårbar over for it-kriminelle, når man er ude at rejse.

Social engineering

Hvad social engineering er, og hvad du skal være opmærksom på.

Passwords

Lær hvorfor det er så vigtigt at have styr på sine passwords. Og hvordan man laver sikre passwords, som er til at huske.

Mobile enheder

Lær hvorfor smartphones, tablets og bærbare computere er it-kriminelles favoritter.

Surfing

Lær hvor og hvad du skal være opmærksom på, når du surfer og shopper på nettet.

Halftone Online Awareness Training Partner: