Alle taler om it-sikkerhed

Det kan være vanskeligt at forstå, når der tales om it- og informationssikkerhed. Vores mission at gøre det "svære" nemmere at forstå, så medarbejderne kan være med til at beskytte virksomheden mod it-kriminalitet

I Halftone har vi specialiseret os i at træne medarbejdere og ledelse i it-sikkerhed. Vi bruger ikke uforståelige fagudtryk og taler om bits og bytes. Vi er i øjenhøjde med medarbejderne og har en filosofi om at ”ingen kæde er stærkere end det svageste led”. Alle skal forstå budskabet så de kan være med til, at beskytte virksomheden og sig selv, imod it-kriminalitet.

Vi består af en række dedikerede it-sikkerhedsfolk, udviklere, marketing- og kommunikationsspecialister, som alle brænder for at formidle et budskab. Det gør vi med online kurser, såvel som med fysisk træning og tests. Vores mål er, at hjælpe virksomheder igennem hele processen, med at få testet og trænet medarbejderne til opbygning af en it-sikkerhedskultur til glæde og gavn for alle.

Sammen er vi stærkere. Derfor samarbejder vi med Politiet og en række førende specialister indenfor it-sikkerhed. Det gør at vi kan være på forkant med nye trusler og optimere vores undervisning og rådgivningsarbejde.

Hvem er Halftone

Ulrik Holm Nielsen

It-sikkerhed og undervisning

Jakob Hjort

Design og kommunikation

Brian Oreskov

Udvikling

Jimi Nordstjerne

Projektledelse

Thomas Bach

It-sikkerhed og undervisning

Dorthe Nortoft

Process manager

Det betyder Halftone: Halftone er et udtryk, som kommer fra den grafiske verden. Det er en proces, hvor man sammensætter bittesmå prikker med forskellige toner på papiret, for at danne et billede. Vores øje ser ikke prikkerne men kun det samlede billede.