KURSER I VIRKSOMHEDEN MÅLRETTET MEDARBEJDERE OG LEDERE

Kurserne giver grundlæggende viden om informationssikkerhed, så det bliver nemmere at forstå begreber, se faresignaler, trusler og lære, hvordan vi håndterer dem.

HVAD GØR I VED DEN STIGENDE TRUSSEL FRA IT-KRIMINELLE?

Angreb fra it-kriminelle er en reel trussel. Og kampen mod it-kriminelle skal kæmpes på alle fronter. Det er desværre ikke nok, med avancerede hardware og software-løsninger. Hvis ikke de mennesker, som sidder bag skærmen har de rette kompetencer, kan det have voldsomme konsekvenser.

Uddannelse og træning i informationssikkerhed betaler sig

It-kriminalitet er en hastigt voksende 'industri'. I dele af verden er det endda en betydelig indkomstkilde for hele samfund og en levevej for mange mennesker. Kriminaliteten bliver mere og mere avanceret og det bliver nemmere, at udføre it-kriminalitet ved at købe sig til værktøjer og services på internettet.

Avancerede software- og hardwareløsninger fanger mange forsøg på it-kriminalitet, men de mangler den menneskelige faktor. De kan ikke skelne mellem normal kommunikation og en it-kriminel med ondsindede intentioner, som forsøger at narre os til at udføre en handling.

Kurset dækker alt det det er brug for i hverdagen

Halftone Academy dækker den grundlæggende forståelse for it-sikkerhed – på arbejde og privat. Kurset omhandler alle aktuelle emner; phishing mails, ransomware, social engineering, passwords, sikkerhed på mobiltelefoner og tablets, falske hotspots, falske webshops, sociale medier osv. Halftone Academy er altid opdateret med nyeste viden og ’trends’ indenfor it-kriminalitet.

Og vigtigst af alt; Halftone Academy er målrettet medarbejdere og ledelse og er derfor forståeligt - uden at gå på kompromis med det faglige indhold.

Asset 23

MÅLRETTEDE KURSER FOR MEDARBEJDER OG LEDERE

Academy kurserne sammensættes altid som et forløb, som passer til den enkelte virksomhed. Det kan være træning af medarbejdere, økonomiafdeling og til sidst ledelsen – eller omvendt.

Kurserne starter med en ’real-life test’, som udføres 1-2 uger før afholdelse. For medarbejdere er det en phishing test og for ledelsen, kan det være CEO fraud eller social engineering. Resultaterne fra de udførte tests benyttes i træningen, og gør kurset mere nærværende og relevant.

Academy kursus til økonomiafdelingen består af 2 lektioner af 45 minutters varighed med en afsluttende prøve. Efter kurset modtager alle et diplom, som bevis på deres nyerhvervede viden.

Halftone Academy kurus til ledelsen tager 2 timer og består af en briefing om it-sikkerhed og generel træning.

Halftone Academy kurserne kan tilpasses til virksomhedens behov, hvis dette ønskes.

Træning af medarbejdere

Academy til medarbejdere er et intensivt kursus i it-sikkerhed. Alle kan deltage, og med kurset deltagerne blive klædt på til at modstå forsøg på it-kriminalitet.

Træning af økonomiafdelingen

It-kriminalitet rettet mod økonomiafdelingen i virksomheder er i kraftig vækst. Siden juni 2016 er antallet af anmeldelser om direktørsvindel (CEO fraud) vokset fra 2 til mere end 10 om ugen.

Sikkerhedsbriefing til ledelsen

Ledelsen er et oplagt mål for it-kriminelle. De bliver ramt af Industrispionage, CEO fraud (direktørsvindel) og andre former for databedrageri og svindel.

Vores kurser, online træning og kommunikation, er udarbejdet så det kan forstås af alle. Vi gør informationssikkerhed konkret, nærværende og personligt.

Ulrik Holm Nielsen, It-sikkerhedsekspert og underviser

Ulrik Holm Nielsen bw