Halftone Plus

Halftone Plus er en service, hvor vi sender information og aktuelle tips omkring it-sikkerhed til medarbejderne via mail eller SMS.

Hold fokus på informationssikkerhed

It-sikkerhed som ”top of mind”

It-sikkerhed skal altid være ”top of mind” hos medarbejderne i virksomheden, hvis man vil undgå sikkerhedsbrud. Derfor har vi udviklet Halftone Plus. Det er en service, som består af nøje udvalgte budskaber, der sendes til medarbejderne via mail eller SMS. Budskaberne udsendes på forudbestemte tidspunkter og er generel information, tips-og-tricks, små reminders og andet, som hjælper med at holde fokus på informationssikkerhed hos medarbejderne.

Brugbar viden

De budskaber, vi udsender, kan bruges på arbejdspladsen såvel som privat. Det kan være budskaber om at passe på falske hotspots når man rejser, tips om passwords, beskyttelse af smartphones og meget andet. Vi opdaterer hele tiden budskaberne og tilføjer nye ud fra aktuelle trusler.

Sådan kommer du i gang

Halftone Plus sammensættes i tæt samarbejde med dig - så budskaberne passer nøjagtigt til din virksomhed og dine medarbejdere. Herefter sender vi budskaberne ud via mail eller SMS – eller begge dele, hvis dette ønskes.