Phishing træning og test

Vi lærer medarbejderne hvordan de spotter phishing mails og undgår ransomware

Mange sikkerhedsbrud skyldes medarbejdere

Mange sikkerhedsbrud skyldes, at medarbejdere uforvarende klikker på links i mails og inficerer computersystemet med ransomware eller virus. Hvis man ikke kender og ikke kan se faresignalerne, så kan man ikke beskytte sig. Derfor er det en god idé at lave phishing test og træning.

Sådan gør vi

Vi sammensætter en kampagne, som er målrettet virksomheden. Kampagnen består af 3-4 mails, som sendes over en periode på 1-2 måneder. Kampagnen består af forskellige typer phishing mails – fra falske ansøgninger og fakturaer til ”breaking news” og mails fra it-afdelingen.  Når kampagnen er overstået, leverer vi en detaljeret rapport med resultater, statistik og gode råd.

Effektiv træning

Som afslutning på phishing mail kampagnen tilbyder vi forskellige former for træning. Det kan være et ’gå-hjem-møde’, hvor resultatet gennemgås for medarbejderne, eller online træning med en video hvor vi gennemgår de udsendte phishing mails. Med træningen bliver medarbejderne bedre til at modstå fremtidige phishing og ransomware angreb.

Vores mål med phishing tests er ikke at udstille medarbejderne – men at uddanne dem til at gennemskue de it-kriminelles metoder og bruge deres sunde fornuft, før de klikker på et link og bliver inficeret med f.eks. ransomware

Samme metoder som it kriminelle

Vi benytter de samme metoder som de it-kriminelle, når vi laver phishing mail kampagner. Det giver det bedste og mest retvisende resultat. Vi er eksperter i at trænge gennem spamfiltre og andre beskyttelsesforanstaltninger, så vi har ikke behov for at få åbnet for specifikke domæner og andet i spamfiltre. Det ville it-kriminelle aldrig gøre – derfor gør vi det heller ikke.

Sådan kommer du i gang

Det er nemt og hurtigt at komme vi gang. Vi står for hele projektet fra start til slut og leverer løbende information om, hvordan tingene skrider frem. Efter kampagnen er overstået, leverer vi en detaljeret rapport.